2011. április 6., szerda

2011.március 14. Terület tréning Kerepesen.

Erre a tréningre 2 másik csapattársammal indultunk útnak. Az időjárás először megakart ijeszteni minket mert igen csúnya felhők tartózkodtak az égen amiből hol esett hol nem. Kerepesen kerestünk és találtunk is egy ideális helyet ahol jól megdolgoztattuk az ebeket. Az időjárás végül megkegyelmezett, a tréning végén még sziesztáztunk is egy kicsit a fűben napozva :))


És akkor kutyáim a tréningen:


Jasmin: Annyira de annyira elégedett voltam vele, én kis profim (a hibákkal együtt ami a rutintalanságból ered na meg az enyémből is mert meg kell tanulnom jól irányítani a kutyát de hát ugye ezért is gyakorlunk) 2 köre volt mindkétszer 6 személyt kellett megkeresni a területen aminek az egyik fele fenyős a másik fele bokros dzsindzsás volt. Mivel ketten voltak bújok azt a stratégiát alkalmaztuk hogy 1 személy az egyik oldalon másik személy a másikon ugyanabban a pozícióban helyezkedik el. Először 30 lépés volt befelé majd ezután mindig 10 lépéssel növekedett a távolság befelé és előre. Készítettem egy rajzot hogy illusztrálni tudjam :)) Íme:

A kutyát egyszer a fenyős aztán a bokros részre küldtük így nem látta a személyek mozgását. Szép munkát végzett a második kör utolsó személyénél elfáradt egy kicsit agyban de összeszedtük magunkat és szépen megtalálta az utolsó személyt.


Sidney: nagyon elégedett voltam vele is. Ő a jelzést tanulja erőteljesen és szépen működött felváltva mentek el a személyek egyszer a fenyősbe egyszer a bokrosba és mindig egyre hátrébb bújtak. Szépen kapcsolt ha odaért. nem volt gondja a területtel a talajjal nem foglakozott ilyesmivel. Haladunk előre!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése