2011. február 12., szombat

Tréning az Sos Mke épületében 2011.02.05

Sidney-vel kezdtük a mai tréninget, mai kitűzött cél hogy ugasson ha személyhez érkezik, van néhány rom is a területen ott kezdtünk neki a gyakorlásnak, nem csináltunk sokat hogy agyban ne nullázzuk le a kutyát és na adjunk lehetőséget a hibázásra. Tehát itt az elfutó személy a romra most én voltam, felhecceltük a kutyát kaja megmutatás elrohanás kutya érkezik és ugat juppíí :):) kutya újra megfog feljebb futok a szokásos heccelés után hogy azért most már mozognia is kelljen jobban a romon, Sid megérkezik és lám megint ugat, nagy nagy örömködés zabálás, vissza a kiinduló pontra, kutya nagyon elemébe van hát próbáljuk meg úgymond idegen személyre hogy vajon bekapcsol-e hogy őt is ugatni kell. (Zomba csapat társunk futott el aki nem teljesen idegen személy Sid számára így pont jó is mert nem ugrunk nagyot kisebb a hiba lehetőség -bár Sidney mindenkit imád feltétel nélkül nagy gondja nincs az idegenekkel szerencsére :) ). szokásos kaja megmutatás elfutás és Igen azonnal ugatott ahogy odaért :))) ezzel abba is hagytuk hisz ennél pozitívabban nem is zárhattuk volna a tréningjét, nagyon büszke voltam rá!


Jasminnak ma is jelzős tréning volt de most nem teljesen nyitottak . 6 személy bújt el előre. 5 személyt szépen megkeresett jelzett, az a 6.egy nagyon "gonosz" helyre volt eldugva ami még néhány haladóbb kutyának is nehézséget okozott (ez egy közepes 3 ajtós vas öltözőszekrény volt, a személy be volt zárva), de némi segítséggel, ő sem maradt örökre a búvóhelyén :) Összességében szép munkát mutatott legközelebb meg már gondolni fog arra a helyre is :)


tudom szörnyen unalmas már, de megint színesítem egy kicsit ezt a bejegyzést is a képekkel ami a tréning után készültek :)
Picur fő elfoglaltsága a pockozás, tulajdonképpen neki ebből áll la séta ha átmegyünk a nagy rétre, pocoklukról pocoklukra jár és mint egy gép úgy ás, soha nem sikerült még megfognia egyet sem de nem adja fel:)





Sidney fő elfoglaltsága ismét Jasmin terelése volt:





Jasmin pedig a játékáért futkosott össze-vissza vagy épp pózolt ha arra kértem :)
És még 2 kép:







Többi kép:
http://gallery.site.hu/u/Szilvi_es_picurka/kutyaim/20110205/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése