2011. február 12., szombat

Épület tréning Tököl 2011.01.29

Ez volt az a tréning amit mindig szeretnék látni Jasmintól, bemegy megkeresi a személyeket jelzi és kész mindezt néhány perc alatt :))) Na jó persze nem  a gyorsaság számít de ezen a napon nagyon nagyon ügyes volt Jasmin, 8 előre elbújt személy volt egyet sem látott elmenni, az épület földszintjén egy hosszú folyosós rész sok jobbra és balra nyíló szobával (nem olyan könnyű terep ha fúj a szél hisz átfúj keresztbe kasul rajta, ami viszi a szagokat sajnos ezt bele kell kalkulálni). Beálltunk a kezdőpontra a folyosó elején majd kutya elindítva szépen sorban átnézett minden szobát megtalált mindenkit néhány perc alatt, gyönyörűen dolgozott! A múltkori hibáját gyönyörűen kijavította (írtam az előző bejegyzésbe hogy nem akart nagy hátra menni az utolsó személynél aki még megtalálásra várt) egy szót sem kellett hozzászólni.
És most volt élete első aknás jelzése is ahol is a személy egy mély aknába mászik le és először nyitottan majd zártan kell a személyt jelezni. Ezt is akadálymentesen vette! Ezt a napot 100%-osan zártuk. Én kis hősöm :))


Sidney baby-vel tovább gyakoroltam a felugatást, most már az épületben bent, nem volt gondja vele, kapcsolt ha leguggoltam és ugatott. Alakul a gyerek szépen és most már egész jó arányban van benne normális hangfekvésű ugatás :)))


Gondolom senkit nem lep meg hogy most a tréning utáni sétás képek jönnek :) (majd ha működni fog a gallery)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése